ONS TEAMJAN VAN DEN HOORN | EIGENAAR EN ADVISEUR

Startte in 1997 de eenmanszaak A28 Administratie, na 11 jaar als boekhouder/controller bij meerdere werkgevers werkzaam te zijn geweest (o.a. binnen de recreatiebranche).

Er bleek zoveel vraag te zijn naar op maat gesneden advies en een persoonlijke benadering dat uitbreiding met personeel niet uit kon blijven en de eenmanszaak werd omgezet in een B.V..

GERALD SCHOUTEN | RELATIEBEHEERDER & ADVISEUR

Na 8 jaar op diverse accountantskantoren gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen bij HOBRO Administratie & Advies, waar ik inmiddels 4 jaar met veel plezier werk. Mijn veelzijdige functie bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van aangiften OB, IB en VPB, bespreken van cijfers, opstellen van tussentijdse cijfers, het geven van gevraagd en ongevraagd advies zowel op fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied en het onderhouden van contacten met de klant.
ERICA KLOMPS | ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

In 1988 heb ik mijn MEAO opleiding afgerond en ben aansluitend begonnen met werken. Ik ben ruim 23 jaar werkzaam geweest als administratief medewerkster op de financiële administratie van een autobedrijf. Sinds april 2012 ben ik in dienst bij HOBRO Administratie & Advies.

RIANNE HENNEKES | ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Is sinds 1975 werkzaam als administratief medewerkster o.a. bij een financieringsmaatschappij en de inkoopafdeling van een winkelketen.

Is na een 9-tal jaren voor de kinderen te hebben gezorgd in 1996 weer gaan werken bij diverse bedrijven als administratief medewerkster o.a. in het notariaat en sinds 2002 bij HOBRO Administratie & Advies.
INGRID VOSKUYLEN | ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Na afronding van de MEAO-Opleiding ben ik in 1992 mijn carrière gestart in de verzekeringsbranche. In 1993 ben ik in de optiekbranche bij één van de inkooporganisaties begonnen als administratief medewerkster en later als secretaresse. Door een fusie bij de inkooporganisatie ben ik in 2008 bij HOBRO Administratie & Advies in dienst getreden als administratief medewerkster, waar ik het erg naar mijn zin heb.